Altres activitats

Castells de Vilafranca

a 15 Km de Ca la Laia

Ruta del Cister

a 27 km de Ca la Laia

Ruta Modernista per Vilafranca del Penedès

a 15 km de Ca la Laia

Vinseum

a 15 km de Ca la Laia

Olèrdola

a 19 km de Ca la Laia

Gaudeix al màxim de la teva estada en aquesta casa rural de l'Alt Penedès

Senderisme i BTT

Caminar per Catalunya es un viatge a traves del temps. Anem seguin tradicionals senders d’un poble a l’altre, trobant Castells, capelles, fonts i masies tan antigues que quasi bé les sentim sospirar. Descobriu l'encant del municipi de Torrelles de Foix

A la casa trobareu mes información de rutes per la zona de l'Alt Penedès

Espectacular ruta BTT

Preferiu el Senderisme?

CAMÍ DE SAMSÓ.
Aquests sender ens portarà de la plana fins al nivell més alt del mas de Pontons. Es tracta d’un recorregut molt variat, perfecte per aquells que els agrada combinar la plana amb notables desnivells. Llargada: 25,25 Km. Desnivell acumulat: +993/-608 m. Temps: 7 hores.ERMITA DE FOIX.
Excursió fins al punt més alt del poble de Torrelles de Foix amb la millor panoràmica del Penedès. L’Ermita, d’origen romànic conserva l’estil primitiu de la seva època (1707). Aprox. 5 Km de la casa .L’Esglèsia està oberta tots els primers diumenges de cada mes.

Cultural i monumental

Podreu assistir al emocionant ASSAIG DELS CASTELLERS DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS
A partir de les 22 hores. Es tracta d’un edifici neogòtic de finals del segle XIX i una nau adjacent de posterior construcció. Cal Figuerol és avui dia un casal visitat i admirat pel món casteller.( tots els divendres de maig a octubre). A 15 Km de la casa. Podeu sopar algun plat combinat !

CONJUNT MONUMENTAL DE SANT MARTÍ SARROCA.
Descobrirem com el Castell i l’Església formen un tàndem característic del seu origen medieval. Finals del segle X. A 4 Km de la casa.

VINSEUM.
Visita al museu de les Cultures del Vi de Catalunya a Vilafranca del Penedès. A 15 Km de la casa.

RUTA MODERNISTA per Vilafranca del Penedès.
En el recorregut per la Vilafranca modernista podem veure la viscositat de la decoració naturalista de les façanes, la utilització del maó vist en alguns edificis, els vitralls i baranes de ferro forjat en finestres i balcons. A 15 Km de la casa. Passejada lliure amb documentació.