VINE A TASTAR ELS VINS DEL PENEDÈS

A Ca la Laia t'organitzem una escapada per recordar.

Algunes propostes durant la vostre estada:

DESCOBRIREM EL MÓN DEL VI A “AULA DEL VI“ DE SANT PERE MOLANTA. Una visió integral del mon del vi amb visita a un centenari celler familiar i acabant amb una iniciació al tast de vins i caves penedesencs. A 16 km de la casa.

CELLER TORRES (famós arreu del mon). Descobreix el apassionant món del vi a través d’una visita creada especial i únicament per a persones amb un gran interès pel món del vi i la seva elaboració. A 12 Km de la casa.

VINSEUM. Visita al museu de les Cultures del Vi de Catalunya a Vilafranca del Penedès. A 15 Km de la casa.

INZOLIA. Degustació d’una copa de vi a la típica taverna vilafranquina. A 15 Km de la casa.

CAVES RECAREDO. Caves Recaredo des de 1924, construïdes al centre històric de Sant Sadurní d’Anoia (capital de cava). Algunes parts de les caves tenen mes de 80 anys i s’han conservat respectant la seva forma original. L’acomvidem a descobrir un cava excepcional elaborat amb una autentica vocació. A 23 Km de la casa.

CELLER PARÉS BALTÀ des de 1790. Parés Baltà el.labora un gran ventall de vins i caves que tenen un reconeixement nacional i internacional. Amb la qualitat com a principi, la il·lusió es la de el.laborar uns vins interessants que transmetin l’origen de Parés Baltà. A Pacs del Penedès. A 10 Km de la casa. Degustació al acabar.

CAN FEIXES de Cabrera d’Anoia, ruta per la finca amb 4 x 4 i degustació. Finca assentada a 400 metres d'altitud, als costers de les muntanyes del Penedès i de l’Anoia. La composició del sòl i la climatologia s’avenen, doncs, per poder-hi conrear idòniament varietats de raïm especifiques per aconseguir uns vins d’acurada selecció. Es té en consideració la protecció de l’entorn com un element integrant del producte de qualitat. A 22 Km de la casa.

BOTERIA TORNÉ Vols conèixer on s’emmagatzema el vi durant el procés d’envelliment?. A la BOTERIA TORNÉ, podràs comprovar com es fabriquen les botes per guardar els grans vins i brandys del Penedès. A 21 km de la casa.

Rutes del vi i del cava

Descubreix i disfruta de les rutes que et proposen per l’Alt Penedès
www.enoturismealtpenedes.net